Leiner Laura - Késtél

12:10:00

Sziasztok, Szinti vagyok!  Mai áldozatunk Leiner Laurától a Késtél.

Forrás: Moly.hu,,Budai Rebeka, aki tizenhat évesen egy gimnáziumi együttesben játszott, egy átlagos napon zenés videót posztolt az egyik közösségi oldalra. A dal pillanatok alatt hihetetlenül népszerű lett, és Rebekát felkarolta Körte, a tetoválóművészből lett zenei menedzser. Azóta az egész ország Bexiként ismeri a tinisztárt. 

Bexit most egy zenei tehetségkutató műsor elődöntőjébe hívják, hogy duettet énekeljen Nagy Márkkal, az egyik versenyzővel. Menedzsere tanácsára a lány eleget tesz a felkérésnek, mert kell a reklám a hamarosan megjelenő második lemezének. És ezzel kezdetét veszi egy nagyon zűrös hét. 
A Késtél a Bexi-sorozat első kötete."Laurátnak azt hiszem már az összes könyvét olvastam. Mind tetszett, de ezt kicsit untam. Sőt, jó ideig csak kényszerből olvastam, hiszen megvettem, és ha már megvettem, akkor olvassam is el. Egyre unalmasabb lett, de aztán a közepén végre berobbant Laura humora és kreativitása. Aszádék voltak a kedvenceim. Akkora barmok, hogy elmondani sem tudom. Imádom őket, annyit nevettem rajtuk, hogy az valami túl sok.
És akkor ott van Nagy Márk. Természetesen nagyon kedvelem, már az elejétől kezdve, hiszen egy beképzelt hülye. És minden lány oda van az ilyen fiúkért, ez valami betegség nálunk. Lehet azért is, mert Márk magabiztos és az mindig vonzó. Viszont voltak pillanatok amikor legszívesebben fejbe vágtam volna egy kővel,olyan idegesítő volt.
Bexi vagy Beki, mindegy, őt is kedvelem, mert erős. Azok után, hogy mindenki lemondott róla a régi sulijában, mégis talpra állt és híres énekesnő lett. Nagyon tetszett, hogy volt humora,és nem az a tipikus lány aki mindentől írtózik,és nehezére esik nevetni a disznóvicceken, Aszádék mellett pedig sok ilyenre lehetett számítani.
Lili, Bexi tesója, mintha a húgom lenne. De tényleg, nem igazán tudom elmondani miért, talán a néhai hiszti rohamai miatt.
Körte. Na ez a név már azt jelenti, hogy egy állati érdekes emberrel van dolgunk, és ez így is van. A tetoválóművészből lett, menedzser olyan Bexinek mint egy apa, vagy afféle. Neki is van humora bőven, azt szerettem benne a legjobban, hogy mindig tudott rá Bexi számítani.
Beka anyukáját kedvességgel, aranyosággal és tipikus anyai hárpiasággal áldotta meg az ég. Mint minden anya ő is nagyon aggódik Bekiért, de büszke arra, hogy ilyen sok dolgot ért el ilyen fiatalon a kislánya.
A történet az nem olyan kreatív, de nem nevezhető rossznak. Érdekes volt bekukkantani a ,,sztárok" világába.
Térjünk vissza Márkhoz, ő mindenkit lesöpört a színpadról, kisfiús bájával, és csodás mosolyával, kis idő elteltével Bekkát is.
Anti Bexi egyetlen igaz barátja,nagyon szinpatikus, hiszen bármikor ott van a lánynak, megbízható, és nagyon jó barát. Bár azért kicsit lányos, nem? Csak én vagyok így vele?
Mindenki azt mondja ez Laura legjobb könyvsorozata, de azt kell mondjam, hogy a Szent Johanna Gimi sokkal jobban tetszett.
De így is tudom ajánlani, bárkinek aki szereti Laura könyveit.


Értékelés:
-Borító: 5/5
-Történet:5/3
-Szereplők:5/5

You Might Also Like

0 megjegyzés

Follow by Email

Feliratkozás

Iratkozz fel Bloglovin'ra is!

Follow

Előfizetés