Leiner Laura - Illúzió

8:20:00

Sziasztok, ma egy újabb kritikát olvashattok.

Forrás: Moly.hu

Bexi – civil nevén Budai Rebeka – második albumának sikere, egy londoni út és a Nagy Márkkal való el sem kezdődött kapcsolatának vége után hirtelen elveszti a talajt a lába alól. Geriben csalódnia kellett, Márk szóba sem áll vele, de talán a zenei sikertelenségtől rendül meg leginkább. Szerencsére még mindig mellette áll a családja, valamint Anti, Evelin, Körte, az agyontetovált menedzser, és a Fogd be Aszád vérbeli trolljai. Így a szakmai és magánéleti mélypont sem tarthat sokáig…
Mint tudhatjátok, volt egy kis olvasás-stoppom, és ez a könyv segített kimászni belőle. Úgy vettem rá magam az olvasásra, hogy azt mondogattam, ,,Ez Laura tollából került ki, nem lehet rossz, olvasd el, élvezni fogod'', és igazam lett.
Az ötödik hullám lehangoló hangvétele, után, ez egy igazi felszabadulás volt számomra. Nagyjából két nap alatt olvastam el, és igen csak büszke vagyok magamra emiatt.
Az előző két részhez képest, ez valami bomba jó lett, Laura újra nagyot alkotott.
Fergeteges poénokkal ajándékoz meg minket az írónő, és mint tudjátok nekem az a legfontosabb, hogy jót nevethessek. 
Bekivel az előző részben mindenki összeveszett, és a könyv kábé fele arról szól, hogyan békül ki velük, a legtöbb időt Nagy Márk fogyassza el, de megbocsájtjuk neki, ha márkcsint nekünk, ugye lányok?
Márknak rendesen beindult a karrierje, mindenhova hívják, a Hullócsillag az összes zenei adó topjában benne van, viszont amikor Márkot repíteni kezdte a hírnév, Beki egyre jobban hanyatlott, ezért drasztikus lépésre szánta el magát.
Forrás: Facebook/Bexisorozat

Természetesen kibékülnek, mert ha nem tennék, akkor nem Beki és Márk lennének, csakhogy ahogy mosolyogva arra gondolnánk, hogy minden újra szép és jó, jön a csavar és a feje tetejére fordul az egész világ.
Ki emlékszik még Píre? Alig valaki? Akkor frissítsétek fel az emlékezeteteket, ha esetleg így sem dereng, akkor ő, Evelin régi menedzsere akit utálunk. Na megvan? Akkor jó.
Ahogy megjelent, máris éreztem, hogy viszket a tenyerem, megérdemelt volna egy büdös nagy pofont.
Érzelmek, érzelmek hátán, főleg Bekinek, de azért nekünk is kijut bőven. Ebben a részben még jobban megutáljuk Gerit, de erre már mindenki számított véleményem szerint.
Nem tudom mit mondhatnék még, csodálatos élmény volt, és alig várom, hogy elolvashassam a következő részt.
Értékelés:


 • Borító: 5/3
 • Szereplők: 5/4
 • Kedvenc szereplő: Körte, Nagy Márk, Beki, Dzsordzs.
 • Irritáló személyiség: Pí.
 • Kedvenc jelenet: A show.


Sziasztok!

You Might Also Like

2 megjegyzés

 1. Én is imádom Laura könyveit, valahogy mindig képesek megnevettetni és elfeledtetni velem a mindennapi feszültséget és stresszt. Ez a könyve (ahogy a többi sem) sem okozott csalódást:) Nem mellesleg nagyon jól írsz, csak így tovább:)

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm szépen
  Én is imádom a Leiner Laura könyveket, habár ki nem?

  VálaszTörlés

Follow by Email

Feliratkozás

Iratkozz fel Bloglovin'ra is!

Follow

Előfizetés