Devious Maids - Kritika a második évadról

13:10:00

Sziasztok, ma a Devious Maids második évadáról lesz szó.


Emlékeztek mennyire jó véleményem volt az első évadról? Nos, a második évad, úgy ahogy van lekörözte elődjét. Frenetikus volt az egész, hihetetlen, az amit a rendezők és a színészek produkáltak. 

A photo posted by Devious Maids (@deviousmaids) onRosie hivatalosan is elfoglalta a ,,Kedvenc'' helyét, azzal az édes, ártatlan, de mégis eszes személyiségével teljesen levett a lábamról. Marisol sem tétlenkedett, beszerzett magának egy gazdag palit, persze ez az ügy sem megy simán, de a spoiler tiltott, szóval sunnyogva hallgatok.
Még mindig nem értem, miért nem kapta meg a krimi címkéjét a sorozat, hiszen az összes évadban valaki meghal, és aztán elindul a nagy nyomozás amit persze nagyrészt Marisol vezet. 
Powellék most sem okoztak csalódást, megmaradtak annak a fura házaspárnak, akikről nem tudni, hogy szeretik-e egymást, vagy mi egyáltalán szeretjük-e őket. Ők a sorozat elengedhetetlen konfliktus hozói, de mi éppen ezért imádjuk/utáljuk őket.
Szegény Carmennek kijut a bajból, inkább nem is mondom mi folyik körülötte, mert csak összezavarnálak benneteket, a lényeg az, hogy olyan dolgok fognak vele történni amire vagy már az elejétől kezdve számítottatok,  vagy sosem gondoltátok volna.
Zoila, kedves Zoila, ő hasonlít leginkább rám, a temérdeknyi szarkazmusával, rajta lehet a legtöbbet nevetni, de közben ő a legmegértőbb a összes szereplő közül.
Betér hozzánk egy új szereplő is, akiért ahogy megláttam olvadva estem össze, és teljes drukkban ültem végig a részeket, hogy Valentinának végre felnyíljon a szeme, és észtveszte rohanjon a pasi karjaiba. 
Nézzetek szembe ti is a Devious Maids 2. évadának izgalmaival, és veszélyeivel, nevetés, és kitágult pupillák garantáltak.Sziasztok!

You Might Also Like

0 megjegyzés

Follow by Email

Feliratkozás

Iratkozz fel Bloglovin'ra is!

Follow

Előfizetés