Top 5 idegesítő szülői szokás

8:50:00

A szülőknek van egy két tikjük amik az őrületbe kergetnek engem. Felsorolok párat, ami biztos ismerős lesz nektek is.
1. Az ajtó

Tudjátok van mikor a tanárok azzal piszkálnak, hogy talán otthon nem lettünk megtanítva arra hogy kell bezárni egy ajtót? És ekkor mindig elgondolkodom, és rájövök, hogy nem, nagyon nem, mert a drága szüleim egyszerűen képtelenek bezárni az ajtót maguk után, még akkor sem ha ezredszerre kérem meg, hogy tegyék meg. 2. Ismétlés

Negyvenkét milliószor elmondják ugyan azt az egyetlen egy dolgot, és én is ugyanannyiszor mondom, hogy egy perc és megcsinálom, de mintha meg sem hallanák és csak azért is ismételgetik még egy ideig, aztán már papuccsal vágnak fejbe, hogy csináljam már.3. Düh


Mikor a munka helyen valaki felidegesítette őket, és rajtam töltik le, pedig csak  annyit kérdeztem, hogy mi a baj erre ezt válaszolják: ,,Hogy mi a bajom? Az, hogy még mindig nem takarítottad ki a szobádat és, hogy nem csináltad meg a házit és hogy...'' még persze folytatódna, de kinek van annyi ideje, hogy mindet felsorolja? 


4. Kétszínűség

Mondhattok amit akartok, de a szülőkről akkor is illik tudni mennyire kétszínűek. Hiszen csak akkor dicsérnek, ha mindenki hallja, hogy nekik mennyire jó kölykük van, de persze a kedveskedés abban a pillanatban elmúlik, mikor hazaérünk, mert otthon bizony szememrehányást tesznek, mert milyen dolog az már, hogy a Manyika lányának 100% - os volt a felmérője és az enyém csak 99%-os? És ilyenkor jön a: ,,Hogyha többet tanulnál akkor...'' szentbeszéd.


5. ,,Ide jönnél?''

A kedvencem. Ilyenkor azt hiszem, hogy valami fontosat szeretnének mondani ezért elindulok a szobájuk felé, közben meg azért kellett átsétálnom az egész lakáson, hogy lekapcsoljam a villanyt, amitől egyébként ők csak két lépésnyire vannak, de nem baj már miért lenne?Igen a szülők állati irritálóak és idegesítőek tudnak lenni, de hé, mindent megtesznek értünk, és imádnak minket, még ha kicsit érdekesen is mutatják ki, szóval tessék kedvesnek lenni velük.

A ti szüleitek milyen szokásokkal kergetnek az őrületbe?
Sziasztok!

You Might Also Like

0 megjegyzés

Follow by Email

Feliratkozás

Iratkozz fel Bloglovin'ra is!

Follow

Előfizetés