Top 12 dolog amit csak a fázós emberek érthetnek

9:45:00

Ha olyan vagy mint én, akinek mindegy, hogy tél vagy nyár van, mert mindig fázol akkor ezek a dolgok nem lesznek ismeretlenek számodra.

1. A végtagjaid hidegek állandóan. Komolyan állandóan. Még ha nem is fázol éppen abban a percben, a kezed kötelezően hideg, ahogy a lábad is.

2. Csak akkor merészkedsz ki a meleg lakásból, ha csokit kell venned, vagy mackónadrágot.3. Mikor meglátsz egy lányt szoknyában és rövid ujjúban, lúdbőrös leszel, és inkább próbálod arra emlékeztetni magad, hogy rajtad éppen hat réteg ruha van, és ez így tökéletes.

4. Nap hosszat új sorozatok keresel, mert tudod, hogy most különösen be fog indulni a tévé bámuló éned.


5. Akármennyire utálod a teát, télen mégis megtűröd, de ha már forró ital, akkor inkább a kakaó.

6. Mindenkinek melege van a szobában, te meg csak:
7. A barátaid odakinn a hóban fürdetik egymást, te meg az ablakban ülsz, a hátadon egy hatalmas takaróval, pillecukros kakaót iszogatva és mosolyogva bámulod őket. Na ilyen az érdemesen együtt töltött idő.

8. Ebben az időszakban a könyvek  legjobb barátaid, - nem mintha máskor nem azok lennének - .

9. Ha ki is mész hóembert építeni, az is két percig tart, mert a dög barátaid csak kicsaltak hogy megfürdethessenek, de persze visszakapják még ezt a bűntettet, amint kiolvadtál.

10. Mindenkinek elege van belőled, mert állandóan azt ismételgeted, hogy rohadtul fázol, és ez az ő hibájuk, mert nem engedik, hogy felhúzd 30-ra a kalórifert.

11. A megfázás a legnagyobb rémálmod, mert olyankor dupla annyira fázol, a hülye osztálytársaid meg akkor is jönnek iskolában mikor félig halottak, és ezért elkapod te is a nyavalyájukat.


12. Minden létező tárgyat fűtőtestként használsz.


Ti is végig fázzátok az életeteket?


You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Hi, hogyha valóban folyton fagyos a kezed az nem jó, valószínűleg nem jó a keringésed, azzal azért kezdeni kéne valamit. A cikk amúgy aranyos volt ^^

    VálaszTörlés
  2. Szia :D
    Tudom, világ életemben vérszegény voltam, ezért hideg a kezem az orvosom szerint.
    Köszönöm :D

    VálaszTörlés

Follow by Email

Feliratkozás

Iratkozz fel Bloglovin'ra is!

Follow

Előfizetés