A szépség és a szörnyeteg legújabb előzetese

2:17:00

Pontosan azóta várok erre mióta megfilmesítették a Hamupipőkét, és végre eljött az ideje annak, hogy a Beauty and Beast is megjelenjen a film vásznon. Image Credit: Laurie Sparham

Legnagyobb örömömre Emma Watson fogja alakítani Bellet. Emmáért nem csak a filmjei miatt vagyok oda, hanem a fantasztikus előadásai miatt is, amikor arról beszél, hogy mennyire fontos a feminizmus, és az egyenlőség.
Ehhez kapcsolódva, volt egy olyan kikötése a filmmel, hogy nem hordhat olyan ruhát ami akadályozza a mozgásban, de természetesen az ikonikus sárga ruha marad. Az adaptációban nem Belle apja lesz a világ utazó, hanem maga a lány, ami szintén egy nagy lépés. Azért is szimpatizálok Bellel már jó 14 éve, mert ő talán az egyetlen Disney hercegnő aki nem várt a sült galambra, hanem ment és megmentette az apját, ráadásul a lány nagyon intelligens is. Maga a mese arra tanított, hogy nem minden az aminek látszik, és valakinek a kinézete alapján ítélni, egyáltalán nem releváns.
Na de elég a csacsogásból lássuk az előzeteseket. 

Image Credit: Disney
ew.com

Íme az első, ami rendelkezik magyar szinkronnal:


És a legújabb:
A videókból nem derül ki, hogy hogyan is néz ki a Szörnyeteg hercegként, de nem is baj, legalább a kíváncsiság fogja végig kísérni a mozizást.

Még több képet ide kattintva nézhettek meg


Izgatottak vagytok már?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Follow by Email

Feliratkozás

Iratkozz fel Bloglovin'ra is!

Follow

Előfizetés