Novemberi film és sorozat ajánló

7:14:00

Novemberben az őszről ír bejegyzést? Mi baja ennek a lánynak, hiszen már itt a karácsony, gondolhatjátok. Felvilágosításként, a szeptember, október és a november is az őszhöz tartozik, ezt már az oviban megtanultuk, szóval nem értem mire fel ez a nagy karácsony láz, mikor még tél sincs. Tija és én harcolunk a november jogaiért, tegyetek így ti is.


Forrás: 

http://www.michaelmatti.com/

Viccet félre téve, hoztam nektek pár szuper novemberi nézni valót, sorozatokat és filmeket egyaránt találtok a felsorolásban majd.
1. Legendás állatok és megfigyelésük

Még egy ideig adják a mozikban, és a mágikus univerzum kedvelőinek, de főleg a Rowling féle mágia kedvelőinek kötelező. Igaz még én sem láttam, de a héten tervezek elsomfordálni a moziig és megnézni.


A film hivatalos szinopszisa szerint Newt Scamander épp befejezte világjáró körútját, mely során aprólékos feljegyzéseket készített a mágikus lényekről. Hazafele tartó útja során néhány békés napot szeretne tölteni New Yorkba, azonban a no-maj (a muggli amerikai megfelelője) Jacob, egy titokzatos ügy, és néhány mágikus lény szökése alaposan keresztbe húzza a számításait. Ráadásul úgy tűnik, nem csak a varázslók világa is veszélybe került.2. Gilmore Girls

A régi részeket mindenképpen nézzétek újra a napokban, mert hamarosan megjelennek az újabbak. Ahj már is nosztalgia érzetem van.

Az amerikai kisváros kedvesen különc hőseivel együtt élhetjük át a temperamentumos, vonzóan fiatal mama, Lorelai és 16 éves lánya, Rory kalandos mindennapjait. Lorelai egy szállodában dolgozik menedzserként. Itt főszakács Lorelai legjobb barátnője, Sookie, aki él-hal a munkájáért, és ez gyakran bonyodalmakat okoz. Kiderül, hogy Roryt felvették a Chiltonba, egy elegáns magániskolába. Így Lorelai arra kényszerül, hogy felkeresse gazdag szüleit, akikkel nem felhőtlen a viszonya és el kell fogadnia a feltételüket: unokájuk tanulmányainak támogatásáért cserébe minden péntek este náluk vacsoráznak.
3. Öngyilkos osztag

Nekem nem tetszett olyan nagyon, kicsit többet vártam tőle, de minimum bele kell néznetek, mert a Harleyt és Jokert alakító színészek elképesztően jól visszaadják az őrületet, ami a két szereplő fejében zajlik ez pedig sokkal élvezhetőbbé teszi az egészet.

Elkapták őket, és mindenre hajlandóak, hogy újra kiszabadulhassanak. Egy titkos állambiztonsági szervezet, az A.R.G.U.S. összefogdosta a gonosz szuperhősök leggonoszabbjait, és különleges börtönökben helyezte el őket: úgy, hogy semmiképpen ne szökhessenek meg.A Cég saját maga akarja szélesre tárni a zárkaajtókat.A raboknak szabadságukért cserébe szolgálatot kell vállalniuk. A gonoszok kénytelenek jót cselekedni. Létrejön az Öngyilkos Osztag, mely akkor indul bevetésre, ha az emberiség már nagy bajban van. Tagjai őrültek, kegyetlenek, kiszámíthatatlanok... mégis a mi oldalunkon állnak. Remélhetőleg.


4. Young & Hungry

Ez nem új sorozat, és nem is túl felkapott, de igazán jó. A címből láthatóan elég nagy hangsúly fektetnek a kajára, és ha ti is olyanok vagytok mint én, aki imádja nézni ahogyan ínycsiklandó ételeket főznek, és nevetni is szeret, akkor ez a sorozat garantáltan megszépíti az ősz utolsó hónapját.

A Young & Hungry c. újoncban két világ csap össze, amikor Josh, a fiatal és gazdag vállalkozó találkozik Gabival, a harcias tini gasztro bloggerrel, akit végül a személyes szakácsává léptet elő. A sorozat főszerepeiben Emily Osment (Hannah Montana), Jonathan Sadowski (Shit My Dad Says), Kym Whitley (Animal Practice) és Annie Potts (GCB) látható.


Forrás: 

http://www.michaelmatti.com/Egyelőre legyen ennyi elég, és ha megnéztétek őket, akkor mindenképpen kérek egy kommnetet a véleményetekkel.
További szép őszi napot!

You Might Also Like

0 megjegyzés

Follow by Email

Feliratkozás

Iratkozz fel Bloglovin'ra is!

Follow

Előfizetés