Anyák gyöngye - Kritika az első részről

11:57:00

Sokáig azért nem kezdtem bele a sorozatba, mert ezt a címet választották neki. Koppintani nem ér, és hogy tudjátok miről is beszélek van egy régebbi ,,Férjek gyöngye" címen futó sorozat, és ha ez nem lenne elég, az első rész titulusa a ,,Családom és egyéb állatfajták'', mintha valahonnan ismerős lenne.

Forrás: Wikipedia.com


Az alaptörténet az, hogy egy alkoholista harmincas évei elején járó nő, megpróbál kikecmeregni a függőségéből, emellett dolgozik, és neveli a két gyerekét is. Ezzel nem lenne semmi baj, mert legalább megpróbálja rendbe hozni az életét, meg volt a lehetőségük arra, hogy egy frenetikus történetet teremtsenek, de ezt a sorozat készítői egyáltalán nem vették figyelembe, helyette inkább elhozták nekünk a világ legbugyutább, legélvezhetetlenebb sorozatát.
Például ott van az az eset, mikor az Christy rajta kapja a lánya pasiját, miközben kiugrik az ablakon. Erre mit csinál? Semmit, elintézi, egy ,,Jól van kislányommal''. Borzasztóan kezeli a konfliktusokat, mindenért az anyját hibáztatja, ami részben érthető, mert tényleg felelőtlen és nagyképű az a nő, de nem csinálhatja ezt egész életében, valamikor vállalnia kell a felelősséget a hibáiért.
Nem hogy nevetést, egy egyszerű mosolyt sem tudott kicsikarni belőlem a sorozat, pedig én mindenen nevetek, még a fa vicceken is, de ez a fajta humor vagy inkább humornak álcázott depresszív gondolkodás nem az én asztalom.
A készítők valószínűleg rendesen beszívtak mikor létrehozták ezt az egészet. Egyszerűen értékelhetetlen számomra.
De ez még csak az első rész volt, és mint tudjuk, minden pilot a rémesebbnél is rémesebb, ezért adok még egy esélyt a sztorinak, hogy lenyűgözhessen de csak nagyon nagy jóindulattal.
Egy majdnem ilyen alaphelyzettel rendelkező szitkomot viszont előszeretettel tudok ajánlani, sokkal jobb minőségű a humor az elképesztően jó, ez pedig a Melissa és Joey.Ti ismeritek a sorozatot? 

You Might Also Like

0 megjegyzés

Follow by Email

Feliratkozás

Iratkozz fel Bloglovin'ra is!

Follow

Előfizetés