Top 5 Dolog, ami miatt utálok vásárolni

13:05:00

Az ihlet a bejegyzéshez a mai vásárlási utamból jött, ami lefárasztott agyilag, anyagilag, és lelkileg is. Íme pár dolog, amit ti is biztos ismertem.

Forrás: urbanmatter.com

1. Sorban állás

Mikor megvan a ruha, de a kasszánál hat millióan állnak, ráadásul, aki legelöl áll rájött, hogy nincs elég pénze a kiválasztott darabjaira, ezért percekig válogatja őket, mert fogalma sincs melyiket is kéne megvennie. És ha ez még nem lenne elég, még a pénztár is bedöglik, általában ilyenkor kapok idegrohamot, és megyek megenni egy hamburgert extra chiliszósszal.


2. Mikor semmit sem találsz

Egyszerűen semmi nem tetszik, vagy semmi nincs a te méretedben, ennél dühítőbb nincs a világon.


3. Az emberek

Mindig, de tényleg mindig, tele vannak a bevásárlóközpontok velük, és én akármennyire is szeretem őket, akkor is marhára ki tudnak hozni a sodromból, főleg mikor képtelenek normálisan viselkedni.


4. Az árak

Ma például, megláttam A Cipőt, gyönyörű volt, de tényleg, csak éppen gigamega magas árral rendelkezett, szóval inkább arrébb somfordáltam, és eltemettem magamban a Tökéletes Cipő emlékét.5. Mikor a család kísér el 

Mind szeretjük őket, de bevallhatjuk, hogy náluk rosszabb vásárlási partnereket, még nem hordott hátán a Föld. Mindenbe beleszólnak, leszólják a stílusod, és mindenképpen rád akarják tukmálni a világ legrútabb ruháját. És persze, általában ilyenkor kezdi el mindenki felhozni a legrégibb problémáját a másikkal szemben, és már hallom is a vulkánkitörés hangját.


Ti mit utáltok a legjobban a vásárlásban? 

You Might Also Like

2 megjegyzés

 1. És mit szólsz az online vásárláshoz? Ott nem idegesítenek az emberek, és nem kell kivárni a sort. Kísérő meg végképp nincs. :D Cipőt nem rendelnék, mert azt tényleg muszáj felpróbálni, de könyveket, kozmetikumokat és ruhákat viszonylag gyakran.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Elég rossz tapasztalataim vannak az online ruhás vásárlással, soha nem voltak jók, vagy nem is olyanok élőben mint ahogyan a képen, de volt hogy maga az anyag volt borzalmas.
   Könyveket rendszeresen netről rendelek, akkor térek be a könyvesboltba, ha esetleg arra járok.
   Köszi a tippet! :D

   Törlés

Follow by Email

Feliratkozás

Iratkozz fel Bloglovin'ra is!

Follow

Előfizetés