25 Indok a Vámpírnaplók megnézése mellett

8:11:00

Megint csak a sorozatfüggőségemre vonatkozva, készítem el ezt a bejegyzést. A Vámpírnaplók évek óta képezi fontos részét az életemnek, és mivel már nagyon közel vagyunk a végéhez, gondoltam, felsorolom pár érvet miért is érdemes belenézni.1. Mert nem sziporkáznak a vámpírok.2. Mert a szereplők stílusa egyedülálló.3. Mert sok komoly és megrendítő eseményt dolgoz fel.


4. Mert a humort nem a felső polcon tartják.5. Mert jó utálni Damont.6. Aztán jó imádni Damont.7. Mert megkérdőjelezi az ártatlanságról alkotott képet benned.8. Mert mindenki meghal...9. ...hogy aztán feléledjen.


10. Mert Enzonál tökéletesebb férfi nem létezik.11. Mert az igaz barátságot nem csak hírből ismerik.12. Mert Nina Dobrev elképesztően jó színésznő.13. Mert Damon nem az akinek látszik.14. Mert Caroline egy igazi badass bitch lett.


15. Mert ezer meg egy olyan dolog történik amit sosem gondoltál volna.16. Mert ahogyan az évadok haladnak, úgy lesz egyre bugyutább a sorozat, mégsem tudsz majd leakadni róla.17. Mert megutálod a világ összes rohadt szirénjét.18. Mert van háttérsztori.19. Mert Bonnie- t mindenkinek ismernie kell.20. Mert...khm háth igen.21. Mert a The Originals a spinoff-ja.

Forrás: Sorozatjunkie.hu

22. Mert rájössz, hogy képtelen vagy sokáig utálni egy szereplőt (a.k.a Stefan).23. Mert végül Ian Somerhalder alakítja kedvenc rosszfiúnkat.24. Mert jól esik izgulni a sok idiótáért.25. De a legfőbb indokom, az hogy bűn lenne kihagyni egy ilyen élményt.Igazán jó érveket hoztam fel ugye? Ha nézitek a sorozatot, mit gondoltok róla/hol tartotok/várjátok, hogy kiderüljön a nagy titok?

Ha tetszett a bejegyzés, iratkozzatok fel a blogra, nehogy lemaradjatok a további írásaimról.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Follow by Email

Feliratkozás

Iratkozz fel Bloglovin'ra is!

Follow

Előfizetés