Top 5 kedvenc férfi szereplőm

12:18:00

 Nemrég kitettem egy ilyen témájú bejegyzést, csak abban női szereplőkről volt szó, ha elolvasnátok, ide kattintva megtehetitek. 
A férfi karakterekkel talán nem vagyok olyan szigorú, ez azért lehet, mert én az a fajta lány vagyok, akinek inkább a másik nem közül vannak barátai, és velük tudok a legjobban ellazulni, azonosulni. Ezért nehéz is volt összegyűjtenem 5-öt közülük, de sikerült, szóval olvassátok figyelemmel.

 Damon Salvatore - The Vampire Diaries Damon szituációjára teljesen igaz, a látszat csal mondás. Az első pár évadban egy elviselhetetlen, önfejű, egomán, idióta, aki kiszívja az életet az emberből - értitek, mert vámpír -. De az élete hatalmas fordulatot vesz, és ezután egyetlen lány sem tud ellenállni a bájainak. De nem csak erről van szó, Damon próbál megváltozni, jobb ember akar lenni, és igen letért néha az útjáról, de ki nem. Mindig meglátom benne az emberséget és a jóság utáni vágyat, és ez a legfontosabb.

 Bellamy Blake - The 100 Ő és Damon szinte egy és ugyanaz, kivéve azt, hogy míg a vámpír srácot a barátnője inspirálja a megváltozásra, addig Bellt önmaga. Sok szörnyűséget követett el, és neki is kijutott a bűntudatból. Büszke vagyok rá, mert nagyjából maga mögött hagyta a múltját, és próbálja helyrehozni a kárt amit okozott. Nem mellesleg ő az egyik legjobb vezető, Clarke-kal tökéletesen kiegészítik egymást.

 AJ Hensdale - The FostersŐ nemrég szállt be a The Fosters c. sorozatba. AJ nem más mint a tökéletes pasi jelölt a főszereplő lány számára. Megértő, kedves, őszinte, vicces és sohasem bántaná a lányt, na meg nem a féltestvére. Imádnivaló, és nagyon remélem, hogy még sokáig élvezhetjük a társaságát.

Chandler Bing - Jóbarátok

 Chandlernél viccesebb, szarkasztikusabb vagy nevetségesebb pasit nem lehet keresve se találni, több mint 10 éve fejeződött be a sorozat, de én még mindig a hatása alatt állok, igaz ebbe belesegített az, hogy ezerszer újranéztem a sorozatot.

 Scott Fraser - Láthatósági mellény lúzereknek


 Ő a legnagyobb könyves szerelmem, minden meg van benne amit csak keresek egy srácban, sőt még több is.


 Ha tetszett a bejegyzés ne felejtsetek el feliratkozni a blogra!

 Nektek kik a Top 5 kedvenc hím szereplőtök? Kommentben várom a válaszokat!

You Might Also Like

0 megjegyzés

Follow by Email

Feliratkozás

Iratkozz fel Bloglovin'ra is!

Follow

Előfizetés