Top 5 kedvenc női szereplőm

9:50:00

 Szereplőkkel kapcsolatban mindig nagyon szigorú vagyok, általában addig nem vonok le következtetést, míg bele nem látok a fejükbe. Emiatt elég kevés az olyan akit tényleg kedvelek, de úgy gondoltam, hogy ezt a  keveset, összeszedem és megosztom veletek.


 Clarke - The 100
 Egy erős, határozott vezérszellemű nő, aki a legnehezebb időkben is képes lelket önteni a társaiba. Ezer meg ezer nehéz döntést kellett meghoznia a csapata érdekében, és mindig kihozza magából a legjobbat. Egy igazán inspiráló személyiség.

 Arya Stark - Game of Thrones


A photo posted by Arya Stark (@arya_stark_) on


 Sokat megélt tizenéves lány, akitől mindent elvettek amiben hitt, amit szeretett, de ő akkor sem engedi, hogy megtörjék, és folytatja a bosszú hadjáratát. Igaz, hogy kissé elvakult, de ha belegondolunk teljesen érthető, lemészárolták a családja és a barátai nagyrészét, ráadásul a szeme láttára. Nem csoda, ha bosszúra vágyik.

 Cassiopeia Sullivan - Az ötödik hullám
 A sztori ugyanaz, elveszít mindenkit, az öccsén kívül, akihez őrülten ragaszkodik, és próbálja megmenteni az árnyaktól, amelyek az ő világukat uralják. Cassie makacs, öntelt, önfejű, hisztis karakter de mégis kedvelhető, főleg azért, mert annyi bátorság és szeretet van benne, amennyi senki másban, igazán becsülendő lány.  Pár napja fejeztem be az utolsó részét a trilógiának, és azt kell, hogy mondjam, büszkébb nem is lehetnék Cassie- re.

 Max Black - 2 Broke Girls Egy nem túl hétköznapi nő, nem túl hétköznapi élettel. Az évadok alatt egy csomót fejlődött a karaktere, de ami megmaradt az az eget rengető humora. 

 Bonnie Bennett - The Vampire Diaries
 Aki ismeri a sorozatot az tudja, hogy ő az egyetlen aki nem a saját boldogságát tartja folyamatosan szem előtt, hanem a többiekét, mindegy miről van szó, ő megteszi, próbálja rendbe hozni az egész világ életét. Sokszor elesett, de mindig újra talpra állt, mert a Bennett- boszik ilyen menők.


Ha egyetértetek velem, mindenképpen iratkozzatok fel a blogra, illetve írjátok le kommentbe a ti Top 5 kedvenc női szereplőiteket, lehet az filmes/könyves/sorozatos szívesen várom.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Follow by Email

Feliratkozás

Iratkozz fel Bloglovin'ra is!

Follow

Előfizetés