Top 7 szituáció amit minden édességfüggő ismer

11:13:00

Aki ismer, az tudja, hogy nálam nagyobb csoki-rajongó nem született e földre. Minden fajtát megeszek, minden ízesítésben, egyszerűen imádom, ebben a bejegyzésben pedig, pár alap szituációt hoztam el nektek, ami minden csoki őrült belevésődtek a mindennapjaiba.


1. A csodálkozás mások arcánLeginkább idegenek arcán fedezhetjük fel, az epikus: Atyaúristen ez hogy képes ennyi csokit magába tömni? 

2. A csoki a tied
Mindegy ki vette, mikor, hogyan, miért, ha csoki van a házban az egyből a te tulajdonodban van. Ha pedig valaki ellenkezni próbál, vicsorogsz egyet, és a kezedben landol az ízes mennyország falat.

3. A pénzed 90%-a édességre megy el
De nem is bánod, mert nemes célra ment az összeg.


4. A fogorvosod olyan mintha az anyád lenne
Akárhányszor meglátogatod, szentbeszédbe kezd, kioktat és elmondja mennyire egészségtelen a sok édesség a fogaidra nézve. Ezt egy ideig az eszedben tartod, majd meglátod a táblás milkát és gondolkozás nélkül ráugrasz.

5. Mindenhol van dugi kajádA táskád tele van cukor/csoki papírokkal, félig megevett snackekkel, a szekrényed kész kincses bánya. Ezért sokszor fordul elő, hogy féléves édességeket találsz olyan helyeken amire nem is gondoltál volna, igazi karácsonyi hangulatod lesz tőle.

6. Boldogsághormon

Forrás: Wikipédia
Más ha meglátja a szerelmét, euforikus állapotba kerül, nálatok a boldogsághormon akkor jelenik meg, amikor csokoládét láttok, esztek, kóstoltok, ízleltek.

7. Ha nem kapod meg a napi adagod, a halálodon vagy idegilegIlyenkor hozzád sem lehet szólni, te csak az adagodat akarod, ezt pedig valahogy senki sem érti meg.


Szerintem ezek a szituációk mindnyájatoknak ismerőse klehetnek. Kommentbe várom a további vicces helyzeteket!

Ha tetszett a bejegyzés iratkozzatok fel a blogra!

You Might Also Like

2 megjegyzés

Follow by Email

Feliratkozás

Iratkozz fel Bloglovin'ra is!

Follow

Előfizetés