Booktuberek akiket követek

10:30:00

Emlékszem milyen nehezen találtam olyan valamire való youtubbereket akik könyvekkel foglalkoznak. Akiket tényleg érdekelnek a könyvek, akik olyan beleéléssel beszélnek, hogy csak ámulok és bámulok. Úgy gondolom, meg kell osztanom a munkájukat veletek, mindenkinek ismernie kellene őket.


Forrás: arielbissett.com
Hihetetlenül aranyos, érett, okos, érdekes, humoros és még sorolhatnám. Mikor könyvajánlókat készít olyan beleéléssel teszi, hogy végig kell mosolyognom az egészet. Mióta nézem az olvasási stílusom elég sokat változott, kezdek jobban nyitni a kanadai művek felé is, amiket ajánl. Könyvek mellett sok fontos témáról is szó esik a csatornáján, és azokat a videókat is beleéléssel, és tág látókörrel készíti el. Tartalomdús, de mégis rövid munkái vannak, így gördülékenyen megy a figyelem fenntartás, szinte soha nem kalandozom el, ami nálam nagy szó.

O postare distribuită de j e s s e g e o r g e (@jessethereader) pe


A humor amivel rendelkezik az teljesen egyedülálló. Folyamatosan nevetek, minden szava aranyat ér. Nagyon jó könyv stílusa van, sokszor tudok azonosulni a véleményével. 

Emmabooks


Forrás: Facebook/Emmabooks
Nemrég találtam rá. Szintén egy imádnivaló, okos, művelt lánnyal van dolgunk, aki minőségi videókat hoz létre, hétről hétre. Kissé hosszúak, ezért van hogy elkalandozom, de ez nem ront az élvezeten. A könyveket amikről szó esik a csatornáján nem igazán tudnám kategorizálni, mindig más és más témában olvas.
O postare distribuită de Andi (@andi_insidemyhead) pe

Nem fogok túlragozni semmit, Andi egyszerűen profi, legalábbis a magyar booktube-hoz viszonyítva abszolút. Vele készítettem egy interjút is, amit ide kattintva elolvashattok.

O postare distribuită de Levi (@blaskolevi) pe


Levit szintén kiemelném, mivel ő is igazán belead apait anyait a youtube-ba, és ez meg is látszik. Gyors, pörgős, tartalom teljes több mint 1000 ember csodálja műveit. 


Nektek kik a kedvenc booktubereitek? 

Ha tetszett a bejegyzés, iratkozzatok fel a blogra, nehogy lemaradjatok a továbbiakról.

A nevekre kattintva megtalálhatjátok a csatornájukat.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Follow by Email

Feliratkozás

Iratkozz fel Bloglovin'ra is!

Follow

Előfizetés