Borító leleplezés - Leiner Laura | Ég veled (Iskolák versenye)

13:11:00

 Ma találtam szembe magam Leiner Laura új könyvének borítójával, nem kicsit lepett meg.

Forrás: Facebook/Leiner Laura

Őszintén szólva fogalmam sem volt róla, hogy Laura új könyvvel készül. Nyilván, tudtam, hogy egy hamar elkészül egy újabb műve, de az ''Ég veled''- nek semmi előzménye nem volt. Természetesen a rajongók nem is lehetnének boldogabbak, főleg mert hamarosan megjelenik, nap szerint 2017. december 5.-én, majdhogy a Mikulás hozza. A borító nagyon letisztult, semmit sem sejtett arról, hogy miről szólhat a könyv. A sorozat címe az Iskolák versenye, én nem különösebben tudom összekötni az Ég veleddel, de majd fény derül a cím választás okára, amikor elolvasom. Alapjáraton tetszik, szeretem mikor nincs túlzsúfolva egy borító, ha nem bántja a szemet. Arra lehet következtetni, hogy újra egy gimnáziumi történetet vett alapul, ami nem baj, de szívesen olvasnék tőle a közel jövőben egy sokkal távolabbi stílus irányt a gimis regényektől.

Forrás: leiner.laura.hu

Nektek hogy tetszik a borító? Szerintetek miről fog szólni ez a kötet? Titeket is meglepetésként ért az ''Ég veled'' bejelentése?

Ha tetszett a bejegyzés, iratkozzatok fel a blogra, nehogy lemaradjatok a továbbiakról!

You Might Also Like

6 megjegyzés

 1. Valahogy komolyabbnak gondolnám...a borítóból ítélve, fene tudja, mert a korábbi könyvei nem voltak olyan komolyak...hmmm ezt most nem olyan egyszerű megfejteni 🤔 de valahogy szép😍 pedig korábban írta hogy a következő története megint gimisekről szól és azt hiszem trilógia lesz. Az alapján féltem tőle, volt bennem egy adag, "már megint a gimi" de ez a borító😊 most nem tudom mit gondoljak. Nagyon kíváncsi lettem!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valószínű gimis történet, de ez azért van, mert az olvasótáborának nagy része a gimis korszakban él. Én is szeretném már egy kicsit komolyabb vizeken látni, kíváncsi vagyok mit tudna nyújtani, ha eltérne a megszokottól. De amíg ez be nem következik, élvezzük a light-os könyveit.

   Törlés
 2. Szerintem Laura egy kicsit melléfogott ezzel a borítóval. Számomra egy Wattpadd blog borítójára hasonlít, és ha már itt tartunk, a sorozat címe (Iskolák versenye) se túl vonzó...
  Szeretem Laura könyveit, de egyelőre nem hiszem, hogy ezt el fogom olvasni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem tetszik, hogy nincs túlzsúfolva az egész, bennem inkább a kíváncsiságot váltja ki. Én biztos elolvasom, leginkább összehasonlításképpen a SzJG-hez, mert valószínű olyan témájú lesz.

   Törlés
 3. Nekem azért furcsa ez a cím (iskolák versenye) mert nem jellemző Laurára hogy ugyanolyat vagy hasonlót alkosson ezért reménykedem, hogy valami mást rejt maga mögött a cím��

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kicsit tisztábban fogunk látni, amikor megadják a fülszöveget a borítóhoz, addig is csak következtetni tudunk :)

   Törlés

Follow by Email

Feliratkozás

Iratkozz fel Bloglovin'ra is!

Follow

Előfizetés