Kedvenc youtubereim | Komédia

10:42:00

 Már készítettem egy ehhez hasonló bejegyzést (amit ide kattintva elolvashattok) aminek a nagy sikere hozott a döntéshez, miszerint megosztok veletek újra, pár youtubert akiket rendszeresen nézek.


Superwoman Lilly Singh származásilag indiai, viszont Kanadában nevelkedett fel, amit mindennél jobban szeret, ezt pedig a kontetjéből is látszik. Superwoman-nek azért nevezi magát, mert ebben a névben találja az erőt ahhoz, hogy elhiggye bármit megkaphat, amiért keményen dolgozik.
 A személyisége elképesztő, annyira őszinte, vicces és motiváló, ráadásul könnyen lehet hozzá hasonulni.
 Jó minőségű videói vannak, belead apait anyait. A vlog csatornáján keresztül lehet leginkább látni mennyire keményen is dolgozik nap mint nap. Ráadásul kiáll rengetek nemes dolog mellett, mint például az egyenjogúság vagy mint a hátrányos helyzetű lányok iskoláztatása.
 A videói leginkább szituációs komédiák. A személyes kedvencem, amikor a szüleit alakítja, és így mutatja be fergeteges módon gyerekkorának eseményeit.   
 Ha valaki inspirációt keres vagy egyszerűen jól akar szórakozni keressen rá.


 Anna Akana


Superwoman-hez hasonlóan szituációs komédiákat lehet leginkább a csatornáján találni, viszont előfordul, hogy komolyabb formáját is megmutatja, amit én kifejezetten szeretek. Nagyon jó minőségű kontetje van, a munkái olyan szintű  kreativitást mutatnak amit nehéz elképzelni, illetve profi szinten vannak megszerkesztve, le a kalappal előtte.


Liza Koshy


  A rövid jeleneteibe annyi humort visz be, hogy egy alig 3 perces videó után alig kapok levegőt a nevetéstől. Liza az egyik legnevetségesebb (a legjobb értelemben amiben csak lehet) youtuber talán az egész földön. Az önszarkazmusa az ami megragadja az embert, és az hogy nagyon nehezen vesz komolyan bármit is, ez pedig frenetikus helyzetekhez vezetnek. Szintén nagyon jó minőségű tartalommal büszkélkedhet. Emellett pedig több alteregót is megalkotott, az összes közül Jet a kedvencem, hihetetlen a karaktere.

 Rudy Mancuso


 A muzikális tehetsége a videóinak az utókísérete. Ez az ami kiemeli a többiek közül. Néha csak pislogok azon amit az asztalra tud tenni. Ahogyan az eddigi felsoroltak, ő is szituációs komédiákat tölt fel leginkább.

 Reaction Time   


 A nevéből adódóan egy reakció videósról van szó. Bevallom néha kicsit túlzásba esik, de őszintén szólva egyáltalán nem zavar, sőt jót nevetek rajta.  A legjobb munkái egyértelműen a kooperációk, amiben a két legjobb barátjával szerepel.

 HollywoodNewsAgency
 Csak és egyedül azért sorolom ebbe a csoportba Gergőt, mert elképesztő válaszreakciói vannak. Zsinórban 10 videót is képes lennék megnézni tőle, és a végén nevetőgörcs mellett, még maradok is valamivel, csak nézzétek meg a videót és megértitek. 
Egy abszolút profi és hiteles filmkritikusnak tartom.

Videómánia

Én is készítettem egy bejegyzést a luxus hölgyekről: klikk

Szerintem ehhez nem kell semmit sem hozzáfűznöm, biztos vagyok benne, hogy szinte mindenki ismeri Dancsó Pétert.  Egyelőre ennyire futotta, hamarosan fogok készíteni még egy posztot amiben a kedvenc edzés pályán dolgozó youtubereimet fogom felsorolni.
 Kommentbe pedig várom a ti kedvenc komédiával foglalkozó videósaitokat!

 Ha tetszett a bejegyzés, iratkozzatok fel a blogra, nehogy lemaradjatok a továbbiakról!
You Might Also Like

0 megjegyzés

Follow by Email

Feliratkozás

Iratkozz fel Bloglovin'ra is!

Follow

Előfizetés