Top 4 könyv amelyeket el kell olvasnom

6:36:00

 Mostanában eléggé el vagyok havazva olvasásilag. Nagyon sok könyvet beakarok fejezni, legalább az év végéig, de valahogy, sem időm, sem pedig kedvem nincs hozzájuk. Ezért inkább arra koncentrálok mit akarok még elolvasni, a lista pedig csak bővül, és bővül.  1. Leiner Laura - Ég veled

Forrás: Leinerlaura.hu


Elég egyértelmű, hogy a magyar könyves közösségben a tél egyik legnagyobb híre, Leiner Laura új könyve, ami december 5.-én jön ki. Azok után, hogy az eddigi összes tőle olvasott könyvet nagyon szerettem, természetesen én is már szemet vetettem rá.

 2. Kelly Oram - Örökkön-Örökké

Forrás: mora.hu
 A Cinder és Ella folytatása, ennél többet nem is kell mondanom.

 3. James Dashner - Halálos hajsza


 Igaz, hogy a könyv a tulajdonomban van, de valamiért nem visz rá a lélek (és az idő hiány), hogy el is olvassam, akármennyire is akarom.


 4. Kemese Fanni - A napszemű Pippa Kenn

Forrás: kemesefanni
 Nem túlzok, ha azt mondom, hogy évek óta szemezek vele akárhányszor elmegyek a könyvesboltba, de eddig soha nem tért haza velem, még én sem értem az okát. Megpróbálok ezen változtatni a jövőben.


A ti könyves listátokon is vannak olyan könyves amelyik időtlen idők óta ott állnak, és akármennyire is elakarjátok olvasni, mégsem teszitek?

 Ha tetszett a bejegyzés, iratkozzatok fel a blogra, nehogy lemaradjatok a továbbiakról!You Might Also Like

0 megjegyzés

Follow by Email

Feliratkozás

Iratkozz fel Bloglovin'ra is!

Follow

Előfizetés