Szirmay Ágnes - Titkok árnyékában - Szappanopera 2

9:38:00

  Majdnem két évet vártam erre a könyvre, mikor pedig láttam, hogy végre kijött azonnal meg kellett szereznem. Az első részt imádtam, készítettem róla bejegyzést is, és az írónőnek is feltehettem néhány kérdést egy poszt erejéig.

Forrás: Bookline.ro
 *A bejegyzés spoilert tartalmaz a Szappanopera sorozat első részéről

 Az első részhez hasonlóan 2 nap alatt sikerült befejeznem, pedig mostanában elég nagy kiesésem van, nem nagyon tud lekötni semmi. Ez a könyv viszont a maga 320 oldalával meggyőzött.
 Akárcsak a korábbi kötetre erre is a zseniális, pörgős, fiatalos, izgalmas és humoros, jelzők illenek a legjobban. A történet ott folytatódik ahol abbamaradt, vagyis Viru és Bence csókjánál, ami teljesen meglepett még anno, viszont tisztán emlékszem mennyire szurkoltam nekik, és mennyire örültem mikor végre valami történt köztük. 
 A szövegkönyves részek és a színészi ág is megmaradt, ezért aggódtam a leginkább, hiszen az egyik kedvenceim a jelenetek amelyek a próbákat mutatják be.
 Új sokkal nehezebb szituációkkal kell szembenézniük a szereplőknek, amiket abszolút úgy kezeltek ahogyan azt tőlük várni lehetett, személyiségileg nem sokat változtak. 
  Viru néha teljesen kitudott hozni a sodromból, mert mint egy jó tininek, a kommunikációs képességei nem éppen a legjobbak, ezért,  ahelyett, hogy egyszerűen megkérdezné a körülötte lévőket egy adott dologról ami aggasztja, inkább próbálja kitalálni, hogy mit gondolhatnak, főleg szegény Bencét teszi ki ennek, aki meglepően nyugodtan és türelmesen fogadja a lány összeesküvés elméleteit. 
 Ebből le is jöhetett, hogy még mindig Bence az akit a legjobban szeretek, megismerhettük egy másik oldaláról, ami miatt szerintem még az is megkedveli aki eddig ki nem állhatta.  
 A vége teljesen meglepett, mindenre számítottam csak erre nem, tűkön ülve várom a következő részt.
 Belegondolva, Szirmay Ágnes stílusa eléggé hasonlít Leiner Lauráéra, mindketten nagyon könnyeden és fiatalosan írnak.
 Szerintem mindenki aki tudja kezdjen bele az első részbe, ami a Szerelemre castingolva néven fut, higgyétek el nem bánjátok meg beszippantja az olvasót, aki észre sem veszi és már el is olvasta végig.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Follow by Email

Feliratkozás

Iratkozz fel Bloglovin'ra is!

Follow

Előfizetés